Bericht versturen
Thuis ProductenMultilaagpcb

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um

400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB
400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB 400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB 400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB 400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB 400mmx500mm High Frequency PCB 35um Radio Frequency PCB

Grote Afbeelding :  400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bicheng
Certificering: UL, ISO9001, IATF16949
Modelnummer: OIC-209.V1.0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: USD9.99-99.99
Verpakking Details: Vacuümbags+cartons
Levertijd: 8-9 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Grondstof: Rogers, Fr-4 Laagtelling: Dubbellaagse, meerlagige, hybride printplaat
PCB-grootte: ≤400 mm x 500 mm Kopergewicht: 0.5oz (17 µm), 1oz (35µm), 2oz (70µm)
De oppervlakte eindigt: Naakt koper, HASL, ENIG, OSP, Onderdompelingstin etc….
Hoog licht:

35um hoge Frequentiepcb

,

400mmx500mm Hoge Frequentiepcb

,

35um radiofrequentiepcb

 

Wat is Hoge Frequentiepcb?

 

Enkel zoals zijn naam impliceert, is de hoge frequentie dat de frequentie, over het algemeen verwijst naar de frequentie van >=300 Mhz vrij hoog is (d.w.z. wordt de golflengte =1 <>GHz genoemd microgolf.

Typische frequenties voor draadloze toepassingen:

* Huidige mobiel: 0.9GHz - 2GHz

* 3G-systemen: 2.5GHz

* Bluetooth: 2.5GHz

* GPS: 12.6GHz

* LMDS: 24GHz en 40GHz

* Automobiel: 77GHz

Markt: RFID, Draadloze communicaties, basisstation en antenne, versterker, militaire producten, de elektronika van de consument.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 0

 

De hoge frequentie drukte kringsraad of microgolfpcb verwijst naar de gedrukte die kringsraad op het koper beklede plaat de van het hoge frequentie (microgolf) wordt gemaakt substraat. De gemeenschappelijke types zijn: Tweezijdige raad, multilayer raad en gemengde structuur.

De gemengde structuur omvat hoge prestaties speciaal substraat, pp-blad + gewone prestatiesraad en de gemengde dringende raad van pp blad; hoge frequentiesubstraat + gewoon FR4-substraat; hoge frequentiesubstraat + metaalbasis enz.

 

Diëlektrische constante

Al materiaal in de wereld heeft een diëlektrische constante, verschilt het slechts in de waarde van de diëlektrische constante. De diëlektrische die constante, ook als capacitivity wordt bekend, kenmerkt een fysieke hoeveelheid elektrische polarisatieeigenschappen van diëlektrisch onder de actie van extern elektrisch gebied. De diëlektrische laag van PCB-raad is samengesteld uit verschillende diëlektrische constantematerialen, daarom, de diëlektrische constante van de diëlektrische laag is verschillende toe te schrijven aan de verschillende samenstellingen en de structuren.

De diëlektrische die laag van PCB voor hoge frequentie en hoge snelheid digitaal weergegeven signaaltransmissie wordt gebruikt niet alleen speelt de rol van isolatielaag tussen leiders, maar ook speelt een rol van „kenmerkende impedantie“, beïnvloedt het ook de transmissiesnelheid van signaal, signaalvermindering en het verwarmen, enz.

Bijvoorbeeld, het gebruik van 1080 die PCB van de glasstof, 1080 glasstof van 38% van het volume (hars rekenschap wordt gegeven van 62% rekenschap wordt gegeven), zijn diëlektrische constante ER1 is 6,6 (de diëlektrische constante van hars ER2 is 3,8), dan is de diëlektrische constante ER1080 van deze PCB: ER1080= (6,6 X 38) % + (3,8 X 62) % = 4,864.

De formule van de transmissiesnelheid van signaal in een hoge frequentiekring:

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 1

 

V: De transmissiesnelheid van signaal (de eenheid is m/s)

K: constant

C: De snelheid van licht in vacuüm (de eenheid is m/s)

DK: diëlektrische constante van het substraat

Duidelijk, is het voordelig om de transmissiesnelheid van signaal te verbeteren door DK te verminderen.

Men kan zien dat lager de diëlektrische constante van het substraat, sneller de transmissiesnelheid van signaal, daarom is, een hoog tarief van de signaaltransmissie verkrijgen, moeten de lage en eenvormige materialen van het diëlektrische constantesubstraat worden onderzocht en worden ontwikkeld.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 2

 

Diëlektrisch verlies

Wanneer het isoleren van materiaal onder de actie van elektrische ingediend, wegens het hystereseeffect van diëlektrisch geleidingsvermogen en diëlektrische polarisatie, zal zijn binnenland energieverlies veroorzaken dat ook diëlektrisch verlies wordt genoemd.

Het diëlektrische verlies in het transmissieverlies op wordt leiderkring hoofdzakelijk gecontroleerd door de diëlektrische constante (ER) en diëlektrische verliesfactor (Df) van de het isoleren laag van het substraatmateriaal. Het effect op transmissieverlies is in rechtstreekse verhouding tot de grootte van ER, Df, en is verwant met de frequentie van het diëlektrische werk. Onder zelfde ER of Df, hoger de frequentie, groter het transmissieverlies. Met de verhoging van frequentie, kan het verlies in het substraat niet worden genegeerd, en het propagatieverlies of de vermindering van het signaal kan worden uitgedrukt zoals: =f x Df x ER

A: de vermindering van de signaalpropagatie (eenheid: dB/m)

F: Frequentie

Df: de diëlektrische verliesfactor van het substraat

ER: de diëlektrische constante van substraat

Men kan zien dat kleiner Df van het substraat, kleiner de vermindering van signaalpropagatie. Daarom wordt het vereist om lagere ER en Df te hebben wanneer het selecteren van het materiaal van de raad van de hoge frequentiekring. Bovendien zijn er andere externe factoren, zoals thermische prestaties, waterabsorptie, enz.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 3

 

De selectie van hoge frequentiemateriaal in PCB-ontwerp:

De ontwerper wordt voorgesteld om de volgende belangrijkste factoren te overwegen wanneer het selecteren van het raadsmateriaal in PCB-ontwerp:

(1) FR4 kan voor de PCB-werken onder 1GHz worden gekozen, zijn de kosten laag, en de multi-layer pressboardtechnologie is rijp.

 

(2) de betere epoxyhars kan voor optische vezel het communicatie productenwerk meer dan 622 Mb/s worden geselecteerd en het één werk over 1G onder 3GHz, omdat zijn diëlektrische constante en met lage kosten vrij stabiel is, de multilayer pressboardtechnologie is hetzelfde als FR4.

 

(3) voor de grote kringen van de signaalmicrogolf onder 3GHz, zoals macht worden de versterkers en de versterkers met geringe geluidssterkte, geadviseerd om de raad te kiezen gelijkend op RO4350B, is de diëlektrische constante van RO4350B vrij stabiel, met factor met beperkte verliezen en goede hittebestendigheid, en de verwerkingstechnologie is gelijkwaardig aan FR4. U kunt allerlei hoge frequentieraad zien die wij in globalsources.com voor verwijzing verkopen.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 4

 

(4) voor microgolfkringen meer dan 10GHz, zoals machtsversterkers, wordt de versterker met geringe geluidssterkte, DUC/DDC, die hogere eisen ten aanzien van raad hebben, geadviseerd om de raad met gelijkaardige eigenschappen aan PTFE, of de goedkope, krachtige die laminaten te gebruiken met FR4 en hoge frequentieraad worden gedrukt. U kunt de veelvoudige gemengde raad van de druk hoge frequentie ook zien die wij in globalsources.com voor verwijzing verkopen.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 5

 

Verwerkingskenmerken:

1) Het vereiste van substraat is strikt: de de gespecificeerde diëlektrische constante, de diëlektrische dikte en dikte van de koperfolie zijn geselecteerd volgens de daadwerkelijke impedantiebehoeften in het ontwerp van PCB, daarom, wanneer het goedkeuren van orden, moet het zorgvuldig worden gecontroleerd, en aan de ontwerpvereisten voldoen.

 

2)De structuur van hoge frequentieraad: over het algemeen om de kosten te besparen, wordt de samengestelde structuur van RF+FR4 meestal gebruikt voor commerciële raad met hoge frekwentie, moet warpage in het productieproces worden verhinderd.

 

3) Het vereiste van vervaardigingsnauwkeurigheid van transmissielijn is hoog: de transmissie van hoge frequentiesignaal is zeer strikt voor de kenmerkende impedantie van gedrukte draad, d.w.z., het productievereiste van transmissielijn is over het algemeen ± 1mil, en de rand van transmissielijn moet zeer keurig zijn. Signalen van de hoge frequentie worden de elektroimpuls overgebracht in raad van de hoge frequentie de gedrukte kring in plaats van stroom. De kuilen, het koperknobbeltje en de speldeprikken zullen de transmissie, hoger de frequentie, groter het effect beïnvloeden. Om het even welke braam, hiaat, lijnaanvulling, opent en sluit reparatie kort, worden enz. niet toegestaan.

 

4)Het uniformiteitsvereiste van de deklaaglaag: de kenmerkende impedantie van de transmissielijn van de raad van de hoge frequentiemicrogolf beïnvloedt direct de transmissiekwaliteit van het microgolfsignaal. En de grootte van de kenmerkende impedantie heeft een bepaalde verhouding met de dikte van de koperfolie, vooral voor de gat gemetalliseerde microgolfraad, zal de dikte van de deklaag niet alleen de totale dikte van de koperfolie, beïnvloeden maar ook zal de nauwkeurigheid van de leider na het etsen van, daarom, de dikte beïnvloeden en de uniformiteit van de deklaag moet strikt worden gecontroleerd.

 

5)Vereisten om machinaal te bewerken: eerst, is het materiaal van microgolfraad met hoge frekwentie vrij verschillend van dat van PCB in de verwerking van epoxyglasdoek; ten tweede, is de verwerkingsnauwkeurigheid van de raad van de hoge frequentiemicrogolf veel hoger dan dat van FR4-de raad van PCB, en de algemene vormtolerantie is ± 0.1mm.

 

6)Het vereiste van impedantie is strikt: als de inhoud van de kenmerkende impedantie en de meest basisbehoefte van de raad van de hoge frequentiemicrogolf, niet aan het vereiste van de kenmerkende impedantie kunnen voldoen, dan is alles nutteloos. DK is verwant met de snelheid van de signaaltransmissie en de kenmerkende impedantie van het PCB-ontwerp, normaal, groter de impedantie, sneller de signaaltransmissie. Eenvoudig, wordt groter de impedantie, d.w.z., groter de capaciteit om signalen te infiltreren in de diëlektrische laag te verhinderen, sneller het signaal overgebracht.

 

7)De lijnbreedte van het signaal wordt strikt gecontroleerd: de controle-eis van kenmerkende impedantie van de transmissie van het hoge frequentiesignaal is zeer strikt, en de tolerantie van de controle van de lijnbreedte kan niet door ±20% worden gecontroleerd. Aangezien de bindende kracht van kring verschillend is, zullen de etsparameters worden aangepast of de procescompensatie voor de breedte van de kringslijn zal op tijd in hoge frequentiesubstraat ets worden aangepast.

 

400mmx500mm de Radiofrequentiepcb van Hoge Frequentiepcb 35um 6

 

Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)