Bericht versturen
Thuis

Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Bicheng Electronics Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

Kwaliteitsbeleid
Bicheng heeft reeks beheersprocedures en benaderingen ontwikkeld om te verzekeren dat PCBs overeenkomstig de eisen van de klanten is, inclusief van selectie van de verkopers, onderhanden werk (WIP) inspectie, uitgaande leveringsinspectie en klantenservice enz.

Evaluatie en Controle van Leveranciers
De leveranciers moeten door Bicheng worden geëvalueerd. Bovendien zal Bicheng zal leveranciers elk jaar om schatten en rangschikken te waarborgen de geleverde materialen aan de vereisten van Bicheng voldoen. Voorts ontwikkelt Bicheng onophoudelijk leveranciers en controleert hen om hun kwaliteit en milieubeheer te verbeteren baserend op de systemen van ISO9001 & ISO14001.

 

Contractevaluatie
Bicheng zal de eisen van de klant herzien en verifiëren om ervoor te zorgen dat wij het vermogen hebben om aan de eisen van klanten met inbegrip van specificaties, levering en andere eisen te voldoen voorafgaand aan het goedkeuren van een orde.

Het maken, controle en controle van productiegegevens.
Wanneer de de het ontwerpgegevens en specificaties van klanten aan onze marktafdeling worden verstrekt, moet Bicheng alle vereisten verifiëren. Dan, zet de ontwerpgegevens in productiegegevens door om CAM. Tot slot wordt een productieinstructie (MI) geproduceerd volgens het echte productieproces en de technologieën voor verwerkende afdeling als basis voor daadwerkelijke vervaardiging. MI moet door onafhankelijke ingenieurs en QA ingenieurs vóór kwestie worden herzien.

 

Inkomende Materiële Kwaliteitscontrole
Alle materialen moeten worden geïnspecteerd alvorens op te slaan. Wij bepaalden een reeks van strikte inspectieprocedure en instructie om de inkomende materialen te controleren. Voorts waarborgen de diverse nauwkeurige het inspecteren instrumenten en apparaten het vermogen om het materiële goed of niet te beoordelen. Wij geven eerst materiaal met - in/eerst - uit eerste uit principe uit, en verspreiden „alarm“ want het materiaal dat de houdbaarheid zal bereiken om de materialen te verzekeren vóór vervaldag wordt uitgeput.

 

Controle van Productieproces
De juiste productieinstructie (MI), het uitvoerige materiaalbeheer en het onderhoud en de procesbeheersing, de strikte WIP-inspectie en de controle evenals het werk de instructie, die allemaal maken het gehele vervaardigingsproces gecontroleerd totaal.

 

Definitieve Controle en Inspectie
Al PCBs moet door de open en korte test zijn gegaan evenals ging de visuele inspectie na de gespecificeerde fysieke tests over. Wij bezitten divers geavanceerd testmateriaal met inbegrip van aangepast, machines van de sonde de vliegende test om te waarborgen dat elke PCB geteste 100% is.

 

De Controle van de productlevering
Wij opstelling een specifieke FQA-afdeling om de PCB-producten volgens de de specificaties en eisen van de klant door bemonstering te inspecteren. Gekwalificeerde PCBs gaat worden ingepakt.

FQA moet ook een 100%-controle van de pakhuis verpakking en het verschepen producten, met inbegrip van productaantal, klantenaantal, producthoeveelheid, verzendadres etc. voorafgaand aan verzending uitvoeren.

 

Klantenservice
Wij plaatsen - omhoog behandelt een professioneel klantenserviceteam proactively om met klanten te communiceren en geschikt de terugkoppeling van de klanten. Wij concentreren ons hoogst op de behoeften van klanten en om de eisen te begrijpen van klanten, geschikt om het beleid van klantenservice en PCB-productvereisten aan te passen.

Certificaten
 • CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:IATF 16949:2016

  Aantal:50051550 IATF16

  Uitgiftedatum:2019-01-04

  Vervaldatum:2022-01-03

  Scope / Range:Printed Circuit Board

  Uitgegeven door:DQS

 • CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:ISO 9001:2015

  Aantal:50051550 QM15

  Uitgiftedatum:2019-01-04

  Vervaldatum:2019-01-03

  Scope / Range:Printed Circuit Boards

  Uitgegeven door:QDS GmbH

Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)