Bericht versturen
Thuis ProductenHoge Tg-PCB

Onderdompelings Gouden FR4 Hoge TG PCB met het Loodvrije de Oppervlakte van HASL Eindigen

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu

Onderdompelings Gouden FR4 Hoge TG PCB met het Loodvrije de Oppervlakte van HASL Eindigen

Immersion Gold FR4 High TG PCB With HASL Leadfree Surface Finishing
Immersion Gold FR4 High TG PCB With HASL Leadfree Surface Finishing

Grote Afbeelding :  Onderdompelings Gouden FR4 Hoge TG PCB met het Loodvrije de Oppervlakte van HASL Eindigen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bicheng
Certificering: UL, ISO9001, IATF16949
Modelnummer: OIC-208.V1.0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: USD9.99-99.99
Verpakking Details: Vacuümbags+cartons
Levertijd: 8-9 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Koperdikte: 1/2OZ 1OZ 2OZ 3OZ Grondstof: Fr-4
Raadsdikte: 0.5~3.2mm Oppervlakte het Eindigen: Loodvrije HASL
Productnaam: Gedrukte Kringsraad, Hoge Tg-raads Hoge frequentie Rogers 5880 PCB Materiaal: Fr4 94v0
Hoog licht:

Loodvrije Hoge TG PCB van HASL

,

fr4 hoge TG-PCB

,

HASL Loodvrije Fr4 Hoge TG

 

Wat is een hoge Tg-PCB?

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van hoge PCB's?

Glasovergangstemperatuur (Tg)

De thermische eigenschappen van het harssysteem worden gekenmerkt door de glasovergangstemperatuur (Tg), die altijd wordt uitgedrukt in °C.De meest gebruikte eigenschap is de thermische uitzetting.Bij het meten van de uitzetting versus de temperatuur kunnen we een curve krijgen zoals weergegeven in de volgende afbeelding.De Tg wordt bepaald door het snijpunt van de raaklijnen van de vlakke en steile delen van de uitzettingscurve.Onder de glasovergangstemperatuur is de epoxyhars stijf en glasachtig.Wanneer de glasovergangstemperatuur wordt overschreden, verandert het in een zachte en rubberachtige toestand.

Onderdompelings Gouden FR4 Hoge TG PCB met het Loodvrije de Oppervlakte van HASL Eindigen 0

 

Voor de meest gebruikte soorten epoxyhars (FR-4-kwaliteit) ligt de glasovergangstemperatuur tussen 115-130°C, dus wanneer de plaat wordt gesoldeerd, wordt de glasovergangstemperatuur gemakkelijk overschreden.De plaat zet uit in de richting van de Z-as en belast het koper van de wand van het gat.De uitzetting van epoxyhars is ongeveer 15 tot 20 keer groter dan die van koper bij overschrijding van Tg.Dit houdt een zeker risico in van wandscheuren in geplateerde doorlopende gaten, en hoe meer hars rond de gatwand, hoe groter het risico.Onder de glasovergangstemperatuur is de expansieverhouding tussen epoxy en koper slechts drie keer, dus hier is het risico op scheuren verwaarloosbaar.

 

Zoals hierboven vermeld, wanneer de temperatuur van een PCB met hoge Tg tot een bepaald gebied stijgt, zal het substraat in "rubberachtige toestand" veranderen van "glazige toestand", de temperatuur op dit moment wordt de glasovergangstemperatuur (Tg) van de Printplaat.Dat wil zeggen, Tg is de maximale temperatuur (°C) waarbij het substraat stijf blijft.Met andere woorden, de substraatmaterialen van gewone PCB's worden niet alleen zachter, vervormd, smelten enzovoort bij hoge temperaturen, maar hebben ook een sterke achteruitgang van de mechanische en elektrische eigenschappen (ik denk niet dat u dit wilt zien gebeuren met jouw producten).

 

De Tg van het algemene bestuur is boven de 130 graden Celsius, de hoge Tg is over het algemeen groter dan 170 graden Celsius, de gemiddelde Tg is ongeveer groter dan 150 graden Celsius. Printplaten met Tg ≥ 170 °C worden meestal hoge Tg-printplaten genoemd.

 

Als de Tg van een substraat wordt verhoogd, zullen de kenmerken van hittebestendigheid, vochtbestendigheid, chemische weerstand en stabiliteitsweerstand etc. van de PCB worden verbeterd en verbeterd.Hoe hoger de Tg-waarde, hoe beter de temperatuurbestendigheid van de plaat, vooral in het loodvrije proces.Hoge Tg wordt tegenwoordig op grotere schaal gebruikt.

 

Onderdompelings Gouden FR4 Hoge TG PCB met het Loodvrije de Oppervlakte van HASL Eindigen 1

 

Hoge Tg verwijst naar hoge hittebestendigheid.Met de snelle ontwikkeling van de elektronica-industrie, met name de ontwikkeling van de elektronische producten vertegenwoordigd door computers naar de trend van hoge functionaliteit en hoge meerlagigheid, is een hogere hittebestendigheid van het PCB-substraatmateriaal vereist als een belangrijke garantie.De opkomst en ontwikkeling van high-density pakkettechnologie vertegenwoordigd door SMT, CMT, maakt de PCB meer en meer onlosmakelijk verbonden met de ondersteuning van hoge hittebestendigheid in aspecten van kleine via, fijne circuits en dunner wordende neiging.

 

Daarom zijn de verschillen tussen normale FR-4 en FR-4 met hoge Tg dat de mechanische sterkte, maatvastheid, hechting, waterabsorptie, thermische ontleding, thermische uitzetting en andere omstandigheden verschillend zijn in thermische toestand, vooral verwarmd na vochtabsorptie .High Tg-producten zijn duidelijk beter dan gewone PCB-substraatmaterialen.In de afgelopen jaren zijn de klanten die vragen om PCB's met een hoge Tg jaar na jaar toegenomen.

 

Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten