Bericht versturen
Thuis ProductenDe Raad van Rogerspcb

Rogers TMM10 PCB-materiaal voor hoge PTH-gatbetrouwbaarheid

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu

Rogers TMM10 PCB-materiaal voor hoge PTH-gatbetrouwbaarheid

Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

PCB-materiaal met hoog PTH-gat

,

TMM10-printplaat

,

composiet PCB-materiaal

In dit artikel zal ik de TMM10 PCB bespreken, een soort thermohardend microgolfmateriaal.De Rogers TMM10 PCB is een composietmateriaal gemaakt van keramisch en thermohardend polymeer dat is ontworpen voor hoge PTH-gatbetrouwbaarheid in strip-line en micro-strip-toepassingen.Het combineert de voordelen van zowel PTFE als op keramiek gebaseerde substraten, maar wordt niet beperkt door dezelfde mechanische eigenschappen en productietechnieken.

 

Rogers TMM10 PCB-materiaal voor hoge PTH-gatbetrouwbaarheid 0

 

Volgens het TMM10-gegevensblad heeft dit materiaal een hoge diëlektrische constante met een proces-Dk-waarde van 9,2, waardoor het geschikt is voor apparaten die een klein volume nodig hebben, zoals filters en koppelingen.De dissipatiefactor is erg laag met 0,0022 bij 10 GHz.De thermische coëfficiënt van diëlektrische constante (TCDk) is ook wenselijk, aangezien deze kleiner is dan |50|ppm/°C.Dit maakt het ideaal voor gebruik in toepassingen waarbij boards moeten worden gemonteerd in omgevingen met zeer variabele temperaturen, zoals auto-elektronica of 5G-basisstations.

 

TMM10 heeft een goed volume en oppervlakteweerstand en is bestand tegen een ontledingstemperatuur (Td) tot 425 ℃ (bepaald door Thermogravimetrische Analyse - TGA), wat een veilige temperatuur is tijdens PCB-assemblage.De thermische uitzettingscoëfficiënt is vergelijkbaar met die van koper, wat ervoor zorgt dat de mechanische eigenschappen bestand zijn tegen kruip en koude vloei.TMM10 is ook een soort thermisch beheerbord, met een warmtegeleidingsvermogen van 0,76 W/m/K.

 

De koperafpelsterkte na thermische spanning is 5,0 lbs/inch (0,9 N/mm).De buigsterkte in machinerichting en dwarsrichting is 13,62 Kpsi en de buigmodulus is 1,79 Mpsi.Vochtopname voor 1,27 mm materiaal is 0,09% en 0,2% voor 3,18 mm dikte.Het soortelijk gewicht is 2,77 en de soortelijke warmtecapaciteit is 0,74 J/g/K.TMM10 is compatibel met loodvrij proces.

 

Rogers TMM10 PCB-materiaal voor hoge PTH-gatbetrouwbaarheid 1

 

TMM10 PCB's zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder 20 mils, 30 mils, 50 mils en 60 mils.Hogere diktes, zoals 200 mils, 300 mils en 500 mils, zijn ook beschikbaar.De maximale PCB-afmeting op hoogfrequente materialen is 400 mm bij 500 mm, en TMM10-PCB's kunnen worden gemaakt in enkellaagse, dubbellaagse, meerlaagse en hybride ontwerpen.Soldeermaskers in verschillende kleuren zijn in huis verkrijgbaar en een reeks beschermende coatings, waaronder immersiegoud, HASL, immersiezilver en immersietin, evenals OSP, ENEPIG en puur goud, kan worden gebruikt om de SMD-pads te beschermen .

 

TMM10-materialen zijn bestand tegen proceschemicaliën, waardoor schade tijdens het fabricageproces van het circuit wordt verminderd.Ze vereisen geen natriumnafthanaatbehandeling voorafgaand aan stroomloos plateren, en de thermohardende hars zorgt voor een betrouwbare draadverbinding.Toepassingen voor TMM10-printplaten zijn onder meer eindversterkers en combiners, filters en koppelaars, satellietcommunicatiesystemen, antennes voor global positioning-systemen en patchantennes.

Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)