Bericht versturen
Thuis ProductenRf-de Raad van PCB

RO4003C Ultiem PCB-materiaal voor hoogfrequente toepassingen

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu

RO4003C Ultiem PCB-materiaal voor hoogfrequente toepassingen

RO4003C Ultimate PCB Material For High Frequency Applications
RO4003C Ultimate PCB Material For High Frequency Applications RO4003C Ultimate PCB Material For High Frequency Applications

Grote Afbeelding :  RO4003C Ultiem PCB-materiaal voor hoogfrequente toepassingen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Bicheng
Certificering: UL, ISO9001, IATF16949
Modelnummer: OIC-005.V1.0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: USD9.99-99.99
Verpakking Details: Vacuümbags+cartons
Levertijd: 8-9 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Grondstof: RO4003C PCB-grootte: 90 x 90 mm=1PCS
Kopergewicht: 1oz De oppervlakte eindigt: ENEPIG
Laagtelling: 3 laag PCB-dikte: 20 mil
Hoog licht:

RO4003C Ultieme PCB-materiaal

,

hoogfrequent PCB-materiaal 1oz

,

3-laags RF-printplaat

We zijn verheugd om ons nieuwste PCB-product te introduceren, gemaakt met Rogers RO4003C-materiaal en een loodvrij proces.Deze printplaat biedt een betrouwbare werking in een temperatuurbereik van -40℃ tot +85℃, waardoor hij ideaal is voor diverse toepassingen.

 

De PCB-stack-up omvat basiskoper van 17um, RO4003C diëlektricum van 20mil, RO4450F prepreg, basiskoper van 17um, RO4003C diëlektricum van 60mil, RO4450F prepreg, RO4003C diëlektricum van 60mil, RO4450F prepreg, RO4003C diëlektricum van 20mil en basiskoper van 17um .De afmetingen van het bord zijn 90 x 90 mm, met een minimale spoor/ruimte van 5/5 mils en een minimale gatgrootte van 16 mils.De dikte van de afgewerkte plaat is 4,8 mm, met een afgewerkt Cu-gewicht van 1 oz (1,4 mils) alle lagen en een plaatdikte van 1 mil.De oppervlakteafwerking is Immersion Nickle Immersion Palladium en Immersion Gold (ENEPIG), en de zeefdruk aan de boven- en onderkant is niet inbegrepen.Het bovenste en onderste soldeermasker is matzwart en er is geen zeefdruk op de soldeerpads.De printplaat heeft een 100% elektrische test doorstaan.

 

De minimale doorgang moet worden gevuld met koperpasta voor een betere thermische dissipatie, en verzonken gaten zijn vereist om te voorkomen dat de schroef uitsteekt en om een ​​vlak installatieoppervlak te garanderen.Voor de bovenzijde worden soldeerpastasjablonen meegeleverd.

 

De PCB bevat 31 componenten, met in totaal 92 pads, 51 through-hole pads, 15 bovenste SMT-pads, 26 onderste SMT-pads, 59 via's en 75 netten.

 

Als je technische vragen hebt, neem dan gerust contact op met Ivy via sales10@bichengpcb.com.

 

Kies RO4003C voor superieure hoge integriteit en hoogfrequente toepassingen

 

In de wereld van printplaten (PCB's) zijn signaalintegriteit en prestaties cruciaal.De materiaalkeuze is essentieel voor elke hoogfrequente toepassing.RO4003C is het ultieme PCB-materiaal voor dergelijke toepassingen.De uitzonderlijke eigenschappen en prestatiekenmerken maken het de eerste keuze voor ontwerpers die hun circuits willen optimaliseren.

 

Eigenschappen en prestatiekenmerken van RO4003C

RO4003C is een hoogwaardig PCB-materiaal gemaakt met keramisch gevulde koolwaterstof.Deze combinatie biedt uitstekende elektrische eigenschappen, waaronder een diëlektrische constante van 3,38 ± 0,05 bij 10 GHz en een dissipatiefactor van 0,0027 bij 10 GHz/23℃.Deze eigenschappen zorgen voor een optimale signaalintegriteit, waardoor het ideaal is voor snelle digitale en RF-circuits.

 

RO4003C heeft ook een hoge thermische geleidbaarheid van 0,71 W/M/oK bij 80℃, waardoor het een uitstekende keuze is voor toepassingen die een efficiënte warmteafvoer vereisen.Het heeft een lage thermische uitzettingscoëfficiënt (CTE) van 11 ppm/℃ in de X-richting, 14 ppm/℃ in de Y-richting en 46 ppm/℃ in de Z-richting, wat zorgt voor maatvastheid in omgevingen met extreme temperaturen.

 

Voordelen van RO4003C ten opzichte van andere PCB-materialen

In vergelijking met andere PCB-materialen biedt RO4003C verschillende voordelen.Het heeft een loodvrije procescompatibiliteit, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.Het heeft een hogere thermische geleidbaarheid dan FR-4, wat betekent dat het hogere vermogensniveaus aankan zonder oververhitting.Het heeft ook een lager diëlektrisch verlies dan andere hoogfrequente materialen zoals PTFE, wat zich vertaalt in een betere signaalintegriteit en minder signaalverlies.

 

RO4003C PCB-ontwerpoverwegingen voor optimale prestaties

Ontwerpen met RO4003C vereist specifieke overwegingen.De dikte van de diëlektrische lagen beïnvloedt bijvoorbeeld de karakteristieke impedantie, die zorgvuldig moet worden geregeld voor een goede signaalvoortplanting.De oppervlakteafwerking van het substraat is ook van cruciaal belang om betrouwbaar solderen en onderlinge verbindingen te garanderen.

 

Toepassingen van RO4003C-printplaten in verschillende industrieën

RO4003C wordt veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder telecommunicatie, ruimtevaart en defensie, medische en automotive.De uitzonderlijke prestatiekenmerken maken het een ideale keuze voor hoogfrequente toepassingen in deze industrieën.Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in 5G- en IoT-toepassingen, waar signaalintegriteit cruciaal is voor betrouwbare communicatie.Het wordt ook gebruikt in ruimtevaart- en defensietoepassingen, waar de circuits bestand moeten zijn tegen extreme temperaturen en vochtigheid.

 

RO4003C en de toekomst van supersnel digitaal ontwerp

Naarmate digitaal ontwerp evolueert, zal de vraag naar materialen die hogere snelheden en frequenties aankunnen alleen maar toenemen.RO4003C is goed gepositioneerd om aan deze eisen te voldoen, dankzij zijn uitzonderlijke prestatiekenmerken.Het lage diëlektrische verlies en de hoge thermische geleidbaarheid maken het een ideale keuze voor snelle digitale ontwerptoepassingen, zoals datacenters en high-performance computing.

 

RO4003C PCB-fabricage en montage

RO4003C-printplaten vereisen gespecialiseerde fabricage- en assemblageprocessen om optimale prestaties te garanderen.Zo moet de minimale via-afmeting zorgvuldig worden gecontroleerd om signaalverlies te voorkomen, en zijn verzonken gaten vereist om een ​​vlak installatieoppervlak te garanderen.Voor de bovenzijde worden ook soldeerpastasjablonen meegeleverd om betrouwbaar te kunnen solderen.

 

Veelvoorkomende problemen met RO4003C-printplaten oplossen

Ondanks de uitzonderlijke prestatiekenmerken kunnen ontwerpers problemen ondervinden bij het werken met RO4003C-printplaten.Er kunnen bijvoorbeeld problemen met solderen en onderlinge verbindingen optreden als de oppervlakteafwerking van het substraat niet goed wordt gecontroleerd.Het begrijpen van deze problemen en het oplossen ervan is van cruciaal belang om optimale prestaties te garanderen.

 

RO4003C en loodvrije procescompatibiliteit

RO4003C is compatibel met loodvrije processen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor ontwerpers.Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat ontwerpers kunnen voldoen aan milieuvoorschriften zonder in te leveren op prestaties.

 

RO4003C versus andere hoogfrequente PCB-materialen: een vergelijkende analyse

Hoewel RO4003C uitzonderlijke prestatiekenmerken biedt, kunnen ontwerpers zich afvragen hoe het zich verhoudt tot andere hoogfrequente PCB-materialen.Een vergelijkende analyse kan ontwerpers helpen begrijpen hoe RO4003C zich verhoudt tot andere opties en een weloverwogen beslissing nemen bij het selecteren van een PCB-materiaal.

 

Conclusie

RO4003C is het ultieme PCB-materiaal voor hoogfrequente toepassingen.De uitzonderlijke eigenschappen en prestatiekenmerken maken het een ideale keuze voor ontwerpers die hun circuits willen optimaliseren.Van 5G- en IoT-toepassingen tot ruimtevaart en defensie, RO4003C is goed gepositioneerd om te voldoen aan de eisen van verschillende industrieën.Door de eigenschappen, ontwerpoverwegingen en het oplossen van veelvoorkomende problemen te begrijpen, kunnen ontwerpers het volledige potentieel van RO4003C voor hun toepassingen ontsluiten.

 

Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)