Bericht versturen
Thuis Nieuws

Welke printplaten doen we in RF-veld?

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Welke printplaten doen we in RF-veld?
Laatste bedrijfsnieuws over Welke printplaten doen we in RF-veld?

Hallo allemaal,

 

Vandaag is ons onderwerp "Welke printplaten doen we in RF-veld?"

 

Bicheng PCB, opgericht in 2003, is een gevestigde leverancier en exporteur van hoogfrequente PCB's in Shenzhen, China, en onderhoudt cellulaire basisstationantennes, hoogfrequente passieve componenten, microstriplijn- en bandlijncircuits, millimetergolfapparatuur, radarsystemen, digitale radiofrequentieantenne enz. al meer dan 19 jaar.

 

Onze hoogfrequente PCB's zijn voornamelijk gebouwd op 3 hoogfrequente materiaalmerken: Rogers Corporation, Taconic en China Wangling.Diëlektrische constante varieert van 2,2 tot 10,2 enz.

 

Nu som ik de meeste materialen op die we hebben gebruikt, maar niet beperkt tot.Er zijn 3 hoofdmerken en elk merk heeft verschillende serieproducten.

 

Zoals bekend gaat Rogers uit van de RO3000-serie, RO4000-serie, RT/duroid 5000-serie en RT/duroid 6000-serie.Vervolgens komen de AD-serie, DiClad-, CuClad- en TMM-serie in de lijnkaart.

 

Taconic, Er is TLX-serie, RF-serie en TLY-serie, zoals basisstationantenne (TLX-8, RF-30), satellietcommunicatie-eindantenne (RF-10), krachtige en geminiaturiseerde versterker (RF-35, RF-60 ), millimetergolf RF-backplane (TLY-5Z), enz.

 

Wangling, een 38-jarige merkfabriek, fabrikant van alternatief en concurrerend RF-materiaal op veel gebieden van ruimtevaart en luchtvaart, satellietcommunicatie, navigatie en radar, elektronische tegenmaatregelen, 4G- en 5G-communicatie enz. F4B (PTFE) en samengestelde diëlektrische substraten zijn de belangrijkste productlijnen.

 

Laminaten uit de RO3000-serie zijn keramisch gevulde PTFE-composieten met consistente mechanische eigenschappen en elektrische stabiliteit, ongeacht de geselecteerde DK-waarde.Hierdoor kan de ontwerper meerlaagse bordontwerpen ontwikkelen die verschillende materialen met diëlektrische constante gebruiken voor individuele lagen, zonder problemen met oorlogspagina's of betrouwbaarheid tegen te komen.Bovendien is de diëlektrische constante van de RO3000-serie stabiel over een breed temperatuurbereik.Ze zijn bedoeld voor gebruik in commerciële microgolf- en RF-toepassingen.

 

De materialen uit de Rogers RO4000-serie zijn geweven, met glas versterkte koolwaterstofkeramische laminaten.Het zijn goed gecontroleerde diëlektrische constanten en een breed bereik beschikbaar (2,55-6,15).Bovengemiddelde thermische geleidbaarheid (0,6-0,8 W/mK), lage Z-as CTE voor betrouwbaar geplateerd doorgaand gat en geoptimaliseerde kosten en RF/microgolfprestaties zijn de robuuste aantrekkelijkheid voor de markt.

 

Rogers RT / duroid hoogfrequente circuitmaterialen hebben 5000-serie en 6000-serie.Dit zijn willekeurig met glas of keramiek gevulde PTFE-composietlaminaten voor gebruik in zeer betrouwbare, ruimtevaart- en defensietoepassingen met een lange aanwezigheid in de industrie om hoge betrouwbaarheid en superieure prestaties te bieden.Ze hebben een laag elektrisch verlies, een lage vochtopname, een lage ontgassing voor ruimtetoepassingen en een stabiele Dk over een breed frequentiebereik.

 

OK, Rogers' AD-serie en CLTE-serie, de diëlektrische constante heeft een lage waarde, variërend van 2,5 tot 3, behalve 10,2 van AD1000.

 

De serie CuClad-, DiClad- en IsoClad-laminaten hebben veel lagere diëlektrische constanten (Dk) variërend van 2,17 tot 2,40, lager elektrisch verlies van tan δ van 0,0009 tot 0,0018 bij X-band en lagere vochtopname.

 

De TC-serie bestaat uit geweven, met glas versterkte PTFE-keramische composieten met een hogere thermische geleidbaarheid, die zorgt voor een hogere belastbaarheid, het verminderen van hotspots en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het apparaat en lagere bedrijfstemperaturen in toepassingen met hoog vermogen.We profiteren van hun stabiele Dk over een breed temperatuurbereik, tangens met laag verlies van .002 bij 10 GHz en lage thermische uitzettingscoëfficiënt op de X-, Y- en Z-as.

 

De Rogers TMM-serie bestaat uit koolwaterstofkeramiek, thermohardende microgolflaminaten die een uitzonderlijk lage thermische coëfficiënt van de diëlektrische constante (TCDk), een breed bereik van Dk, op koper afgestemde CTE en uniformiteit van de diëlektrische constante combineren.TMM vertoont een uitstekende elektrische en mechanische stabiliteit, is bestand tegen kruip en koude stroming.Het is ideaal voor strip-line en micro-strip toepassingen met een hoge betrouwbaarheid.

 

Laten we nu naar Taconic-materialen gaan.

Het merk Taconic heeft hoogfrequente materialen op basis van met keramiek gevuld PTFE, met geweven glas versterkt PTFE en thermohardende hars enz.

 

De TLX-serie is veelzijdig dankzij het bereik van 2,45 - 2,65 DK en de lage dissipatiefactor en lage wateropname.CTE op de X- en Y-as liggen ook dicht bij koper.Ze bieden betrouwbaarheid in een breed scala aan RF-toepassingen.

 

RF-10, RF-60TC en CER-10 zijn materialen met een hoge DK die nuttig zijn bij het ontwerp van de circuitgrootte."TC"-materiaal is een goed warmtebeheerlaminaat, RF-35TC heeft een thermische geleidbaarheid van 0,95 W/mk en RF-60TC heeft een thermische geleidbaarheid van 1,05 W/mk.

 

TLY-series zijn vervaardigd met zeer lichtgewicht geweven glasvezel en veel vormvaster.De zeer lage Dk en lage dissipatiefactor maken succesvolle inzet mogelijk voor autoradartoepassingen die zijn ontworpen op 77 GHz, evenals andere antennes in millimetergolven.

 

OKÉ.Laten we eens kijken naar de laatste details van Wangling.

Eigenlijk heeft Wangling vele soorten hoogfrequente materialen die naar maat gemaakt kunnen worden.Ook hebben ze de verbetering van de materiële structuur verbeterd om aan de marketingeisen te voldoen.Daarom vermelden we hier de meest gebruikte materialen in de branche.

 

De eerste serie is de F4B-serie.

 

F4B-1/2 is vervaardigd met uitstekend materiaal volgens de vereisten van microgolfcircuits op het gebied van elektrische prestaties.Het beschikt over uitstekende elektrische prestaties en hogere mechanische sterkte.

 

F4BME-1/2 is gelamineerd door glasvezel en PTFE met koperfolie met lage ruwheid.DK varieert van 2,17 tot 3,0, de diëlektrische dikte is zo hoog als 12 mm.

 

F4BMX-1/2 is vervaardigd met geweven glasweefsel en PTFE met een breed scala aan diëlektrische constante.De dissipatiefactor is veel lager en de weerstandswaarde is veel hoger dan de vorige twee materialen.

 

F4BME-2-A is vervaardigd met geweven glasweefsel en PTFE-materialen gevuld met nano-keramische materialen.Oppervlakteweerstand is stabiel, PIM-waarde is verbeterd dan F4BME-1/2.

 

F4BTME-1/2 is gelamineerd door gelakt glas en PTFE-hars gevuld met nano-keramische materialen.De koperfolie met lage ruwheid wordt gebruikt.De warmteafvoer is verbeterd met een lagere thermische uitzetting op de XY- en Z-as.

 

De TP- en TF-series zijn van hoog DK-materiaal.De diëlektrische constante kan oplopen tot 22. TP is de composiet van keramiek en TF is de composiet van PTFE-materialen.CTE in de X- en Y-as is vergelijkbaar met koper, waardoor het materiaal een uitstekende dimensionele stabiliteit vertoont.De wateropname is ook erg laag.

 

De WL-CT-serie is gemaakt van organisch polymeer, keramische vulstof en glasvezel.Het is thermohardend materiaal met een breed scala aan DK-waarden en een lage dissipatiefactor.WL-CT-materialen vertonen een thermische uitzettingscoëfficiënt (CTE) in de X- en Y-as van 13-17 ppm/℃.Deze uitzettingscoëfficiënt is afgestemd op die van koper, waardoor het materiaal een uitstekende maatvastheid vertoont.De CTE van de Z-as is 31-50 ppm/℃, wat zorgt voor een uitzonderlijke betrouwbaarheid van doorlopende gaten, zelfs in extreme thermische omgevingen.

 

Voor hoogfrequente PCB's kunnen we u voorzien van enkellaags bord, dubbellaags bord, meerlaags bord en hybride typen.PCB-omtrek kan mechanisch worden gerouteerd of lasergesneden, vooral voor de 5mil of 10mil dunne laminaten.

 

Via's kunnen worden voorzien van een soldeermasker of worden afgesloten met hars en op het oppervlak worden afgedekt.Ze kunnen ook worden verblind en begraven in de meerlaagse opbouw.Afgewerkt koper aan boord gaat vaak samen met 1oz en 2oz.

 

Onze maximale PCB-afmeting op hoogfrequente materialen is 400 mm bij 500 mm, het kan een enkele plaat in de plaat zijn en er kunnen ook verschillende ontwerpen in dit paneel zijn.Soldeermasker van groen, zwart, blauw, rood en geel enz. Is in huis verkrijgbaar.

 

Alle uiteindelijke opties voor metalen oppervlakken, zoals onderdompelingsgoud, HASL, onderdompelingszilver en onderdompelingstin etc. zijn met succes toegepast op de SMD-oppervlakkussens.

 

Bij het bestellen van een hoogfrequente PCB is het belangrijk om de basisspecificaties te specificeren zoals hierboven vermeld, met name de materiaalaanduiding, diëlektrische dikte, kopergewicht, oppervlakteafwerkingen en stapelinformatie als het meerlaagse PCB's zijn.

Bartijd : 2022-12-02 18:08:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)