Bericht versturen
Thuis Nieuws

De wereldwijde top PCB-fabrikanten hadden in 2022 een totale productiewaarde van 97,5 miljard dollar, wat een groei van 6,7% vertegenwoordigt.

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De wereldwijde top PCB-fabrikanten hadden in 2022 een totale productiewaarde van 97,5 miljard dollar, wat een groei van 6,7% vertegenwoordigt.

Volgens een persbericht van de Taiwan Printed Circuit Board Association op 26 september heeft het gerenommeerde marktonderzoeksbureau "N.T.Informatie" publiceerde een analyse van de wereldwijde PCB-industrie en de ranglijst van de beste PCB-fabrikanten in 2022Het bleek dat de PCB-uitvoerwaarde 97,5 miljard dollar bereikte, een groei van 6,7% in vergelijking met 2021.en uit de top 10 van PCB-fabrikantenIn de afgelopen jaren zijn de Chinese bedrijven in het vasteland snel op de hoogte geraakt.De tweede positie met 31.52%, gevolgd door Japan met 15,9% en Zuid-Korea met 10,67%.

 

Volgens het hoofd van NT Information, Zhongyuan Jiexiong, waren er in 2022 in totaal 139 PCB-bedrijven wereldwijd met een jaaromzet van meer dan $100 miljoen.een daling van 7 bedrijven ten opzichte van 2021Het aantal PCB-fabrikanten met een omzet van meer dan 1 miljard dollar is echter gestegen tot 28, drie meer dan in 2021.,76-100, 101-125, 126-139) op basis van hun ranglijst, zijn hun jaarlijkse omzetgroeicijfers respectievelijk 11,6%, 8,6%, 1,8%, 4,5%, -5,6% en -2,3%.Deze statistieken wijzen op een trend van "hoe groter, hoe groter"De "winnaars" versnellen hun groei, terwijl de "jaagers" een trager momentum ervaren of een recessie ondergaan.

 

De Taiwanese PCB-bedrijven blijven goed presteren in de wereldwijde ranglijst, met vijf van de top 10 PCB-fabrikanten, waaronder de eerste, tweede, vierde en vierde plaats.en de vierde plaats van Zhending TechnologyHet grootste deel van de bedrijven is gevestigd op het Chinese vasteland met 64 bedrijven, terwijl Taiwanese bedrijven de tweede plaats innemen met 27 bedrijven.Japan heeft 21 bedrijven.Zuid-Korea heeft 14, de Verenigde Staten 5, Europa 5 en Zuidoost-Azië 3.

 

THet hoogtepunt van de wereldwijde PCB-industrie in 2022 waren IC-substraten, die goed waren voor ongeveer 20% van de totale productiewaarde van naakte PCB-platen (exclusief assemblage-inkomsten, ongeveer 88 miljard dollar).Afgezien van de bedrijven in de CPU en andere toepassingsgebieden, die in de tweede helft van 2022 door een hoge voorraad werden beïnvloed, vertoonden de rest een groei.IC-substraatfabrikanten zijn zeer actief in toekomstige investeringenWanneer deze investeringen worden omgezet in productie, zal het aandeel IC-substraten in de PCB-industrie naar verwachting stijgen tot 25%.De wereldwijde productie van IC-substraten zal naar verwachting in 2025 22 miljard dollar bedragen.

 

Wat de productielocaties betreft, blijkt uit de analyse van bovengenoemde organisatie dat ongeveer 58,1% van de PCB's in het vasteland van China wordt geproduceerd,Het is de grootste productiebasis ter wereld.In de jaren tachtig waren beide zijden van de Straat van Taiwan verwaarloosbaar aanwezig in de wereldwijde PCB-industrie.Maar nu worden meer dan 70% van de PCB's daar geproduceerd.Met PCB-fabrikanten aan beide zijden van de Straat van Taiwan die in Thailand investeren, zal hun wereldwijde marktaandeel naar verwachting blijven toenemen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde top PCB-fabrikanten hadden in 2022 een totale productiewaarde van 97,5 miljard dollar, wat een groei van 6,7% vertegenwoordigt.  0

- Het is een verrassing.

Bron: Economic Daily

Disclaimer: We respecteren originaliteit en waardeverdeling. Het auteursrecht op de tekst en afbeeldingen behoort aan de oorspronkelijke auteur. Het doel van herdrukken is om meer informatie te delen,en het vertegenwoordigt niet de positie van deze rekeningAls het inbreuk maakt op uw rechten, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen het zo snel mogelijk verwijderen.

Bartijd : 2023-10-06 16:51:31 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)