Bericht versturen
Thuis Nieuws

PCB zal een hoge vraag en welvaart ervaren!

CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rich Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde: Achting, Daniel

—— Daniel Ford

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
PCB zal een hoge vraag en welvaart ervaren!

PCB's, die bekend staan als de "moeder" van elektronische producten, zijn een cruciaal onderdeel van consumenten-elektronische producten zoals computers en smartphones.en andere hardware die dienen als dragers en transmissietoestellen voor rekenkracht zal de vraag naar PCB's en connectoren sterk verhogenTegelijkertijd wordt met de opkomst van de digitale economie, 6G, kunstmatige intelligentie en andere industrieën dit jaar verwacht dat de PCB-industrie een hoge vraag en welvaart zal ervaren.

PCB is een belangrijk onderdeel van de elektronica-industrie, waardoor elektrische verbindingen tussen verschillende componenten in circuits mogelijk zijn.computer, en automobielelektronica goed voor meer dan 70% van het totale PCB-verbruik.

 

Volgens de industrie is PCB onmisbaar in alle aspecten van informatieopwekking, -verwerking, -overdracht en -toepassing.De zichtbaarheid van de bestellingen voor PCB- en IC-substraatproductieapparatuur is verlengd tot 2024China Securities is van mening dat de voortdurende groei van de kapitaaluitgaven voor wereldwijde datacenters de toename van de vraag naar PCB zal stimuleren.Traditionele server-PCB's worden voortdurend bijgewerkt met de iteratie van nieuwe platformsHet volume van de leveringen van AI-servers groeit snel en de waarde van individuele PCB's in AI-servers is veel hoger dan die van traditionele servers.de grote vraag naar AI-servers zal aanzienlijk extra volume op de server-PCB-markt brengenDe markt voor server-PCB's zal naar schatting in 2026 16 miljard dollar bedragen.De vraag naar de communicatiesector op de PCB-markt zal naar verwachting op lange termijn stabiliseren.Het jaarlijkse samengestelde groeipercentage van de PCB-markt van 2023 tot 2026 wordt geschat op 4,8%,en de wereldwijde productiewaarde van de PCB-markt zal naar verwachting 101.5 miljard dollar in 2026.

 

Volgens de thematische databank Caixin Securities zijn onder de relevante beursgenoteerde ondernemingen:

Pengding Holdings richt zich voornamelijk op het onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van server PCB-boards op het gebied van AI-servers.De PCB-producten van het bedrijf worden ook gebruikt in AI-terminalconsumentenelektronicaproducten., vertegenwoordigd door AI-smartphones.
 

De belangrijkste klanten van Chongda Technology zijn onder meer ZTE, H3C (New H3C), Yunjian en BaoDe, en zijn producten worden voornamelijk gebruikt in supercomputers, servermoederborden, opslagapparaten,GPU's (graphics processing units), en andere producten.

 

- Het is niet goed.

Bron: Caixin Securities

Disclaimer: wij respecteren originaliteit en waardeverdeling. het auteursrecht op tekst en afbeeldingen is van de oorspronkelijke auteurs. het doel van herdrukken is om meer informatie te delen,en het vertegenwoordigt niet de positie van deze rekeningAls er sprake is van inbreuk op uw rechten, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen deze zo snel mogelijk verwijderen.

Bartijd : 2024-03-11 16:23:51 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ivy Deng

Tel.: 86-755-27374946

Fax: 86-755-27374848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)